Тие ја одбележаа годинава: Комбинирана единаесетка од најскапите трансфери во 2017

0

Ги одбројуваме последните денови од оваа календарска 2017 година, па во наредниот период ќе видиме најразлични избори за случувањата во изминатиов период. Во оваа година се случија доста трансфери за кои беа издвоени навистина сериозни суми, по во продолжение погледнете за кои имиња се работи.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb