Ф.К. Брегалница го доби новиот тренер за враќање во Прва лига

0

Новото раководство на Ф.К. Брегалниза на чело со директорот Елмир Мандак назначија нов тренер и нов стручен Штаб.

Шеф на стручниот штаб е Емил Грнев, тренер со А лиценца кој е вистински избор за подобар Фудбал во Штип, помошен тренер е Игорче Стојанов Чуре додека тренер на голманите е Александар Миртев Санто.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb