Еве како се игра пинг понг во Бразил

0

Познато е дека голем број од најдобрите светски фудбалери доаѓаат од Бразил. Ова видео ни покажува дека се во таа земја е поврзано со фудбалот, па дури и пинг понгот. Еве како изгледа тоа…

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb