Скопје снимено од дрон, како доказ дека е меѓу најзагадените градови во Европа

0

Видео од нашиот главен град снимен со дрон, за време на денови на големо аеро загадување. Светските медиуми деновиве го спомнаа Скопје и го етикетираа како еден од најзагадените градови во светот. Автор на видеото е Иван Петрушев.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb