Едноставен трик за зголемување на сигналот на вашиот мобилен телефон

0

Погледнете како брзо и едноставно можете да го зголемите сигналот на вашиот телефон доколку имате потреба од тоа.

Ако се најдете во зона каде што има слаба покриеност на мрежа и не ви врши работа слабиот сигнал кој го фаќа вашиот телефон, со овој едноставен трик обидете се да го засилите сигналот.

На ЈуТјуб каналот на “ThioJoe” е објаснето дека доволно е да вклучите УСБ кабел на вашиот телефон и слободниот крај да го завртите околу нешто метално, на пример метално пенкало. Закачете го крајот со штипка или пак држете го цврсто, па сигналот на вашиот телефон би требало да се зголеми за околу 30%.

Секако, овој трик нема да функционира на места каде што воопшто нема сигнал, но ќе ви помогне ако на пример се наоѓате во подрум или некое слично место каде што сигналот е слаб.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb