Спектакуларен дочен на Новата 2018 – Проверете каде?

0

Со особено задоволство и чест ве покануваме заедно да ја дочекаме 2018та година во ресторан Прециз. Квалитетен спој на музика, храна и празничен амбиент се само дел од предностите кои ви ги нудиме. Дојдете и почуствувајте ја прекрасната атмосфера, празнична магија и вечер исполнета со убави, весели и незаборавни моменти.

・・・Неограничено пиење ✔️
Газирани и густи сокови, Вино (бело и црвено), Ракија (лоза, мастика, водка, коњак, узо, џин), Пиво (Скопско, Даб)
・・・Богато мени ✔️

25152291_1557763297623715_7818339617672273622_n

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb