Ново Големо Изненадување од Балкан Лукс!…

0

Пекарата која претставува најдобар и најголем знак за квалитет во Македонија повторно приреди изненадување за своите верни потрошувачи.

Балкан Лукс сега своите клиенти ги изненадува со екста цени за производи со одличен квалите, а тоа досега е докажано и проверено.

Од сега во Балкан Лукс можете да Купите

Домашен Леб за само 15 денари

Еклер за само 5 денари

Чајни колачи за само 12 денари/100 грама.

25400891_1730552846978309_1487287307_o 25395599_1730552893644971_518565060_n 25394047_1730552946978299_1964393284_n

На својата стара локација но во модерно уредување

улица: Кузман Јосифовски ( на плоштат Слобода до Арт кафе, Штип)

телефон: 078 250 102

квалитетот и традицијата продолжуваат.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb