Што прават кучињата кога ќе ги оставите сами дома?

0

Кога се сами дома кучињата за некои од нив тоа значи одмор и спиење додека не дојде нивниот сопственик, но овие кучиња имаат вистинска мала забава.

Трчаат и скокаат насекаде, како да тренираат за маратон.

Најважното е дека не направиле никаква штета и тоа што уживаат во секоја минута која ќе ја поминат сами дома.

Сподели.


Коментарите се затворени.