Макотрпен тренинг: Не е лесно да се биде џедај

0

Најголемите фанови на “Војна на ѕвездите” сонуваат да бидат џедаи. Но, сепак, актерите минуваат низ страшна обука и макотрпен тренинг за да го достигнат тоа што се бара од нив во филмот. Еве како изгледа еден тренинг на џедаите.

Сподели.


Коментарите се затворени.