Креативен софтвер: Божиќно лајт-шоу со автомобилите на Tesla

0

Станува работи за божиќно изненадување – во случајов посебен софтвер кој е вграден во сите модели на Tesla X, чисто поради забава на тие што ќе го откријат. Овој софтвер не спаѓа во дополнителна опрема и за истиот не се доплаќа.

Сподели.


Коментарите се затворени.