Се излеваат фекалии во Охридско Езеро

0

Фекалии се излеваат директно во водите на Охридско Езеро, а пумпните станици од колекторскиот систем не можат да ја апсорбираат водата која канализационата мрежа ја прима, по обилните врнежи од дожд кои го погодија Охрид минатите два дена.

Сподели.


Коментарите се затворени.