Овој велосипед ќе ви овозможи да возите на вода без никакви проблеми

0

“Manta 5” е воден велосипед, кој ќе ви дозволи да возите по вода. Има мотор од 400 вати. Можете да се возите по река, езеро и океан. На приложеното видео можете да видите како сето тоа функционира.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb