Животна приказна: Го пронашол својот биолошки татко во Русија – вака изгледа нивниот однос

0

Алекс Гилберт го пронашол својот биолошки татко во 2013 година, кој дотогаш не знаел дека тој постои. Кога прв пат го контактирал, тој не очекувал дека има син во Нов Зеланд. “Засекогаш ќе му бидам благодарен на татко ми што дозволи да бидам дел од неговиот живот”, напишал Алекс под видеото.

Сподели.


Коментарите се затворени.