Семејство живее во штала стара 150 години, но кога ќе ја погледнете внатрешноста сè ќе ви биде јасно

0

Една штала во градот Анбан во близина на Њујорк, изградена е во 1860 година, а 150 години подоцна и таа дочекала реконструкција. Сопствениците одлучиле да создадат удобна куќа за живеење.

Можеби ќе ви звучи чудно поради фактот дека некој би сакал да живее во штала, но кога ќе ја погледнете нејзината внтрешност, сè ќе ви биде јасно. Ваква куќа би посакал секој, без разлика на тоа што претходно служела како штала. За сите љубители на необичното, уникатното, овој дом со сигурност ќе ви се допадне. Можеби нè секој би се осудил да живее, а воедно и да реконструира штала, но ова семејство заврши одлична работа. Знаеме дека според надворешниот изглед не ви се допаѓа оваа куќа, но во прилог погледнете ги фотографиите кои ќе го докажат спротивното.

Сподели.


Коментарите се затворени.