Нов тизер за „Star Wars: The Last Jedi”

0

Новиот тизер за „Star Wars: The Last Jedi“ конечно ни го покажува Лук Скајвокер.

Во видеото, кое трае само триесетина секунди, може да се види како Лук Скајвокер ја тренира Реј за и околу Силата.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb