Пред и потоа фотографии кои покажуваат како светот се менувал во текот на годините

0

Постои група на луѓе кои обожуваат да фотографираат, но исто така да направат споредба “пред и потоа” со истата фотографија. Тоа е така можеби поради прекрасните и мистериозни приказни кои ги кријат тие фотографии.

За сите на љубители на фотографијата, следната фото галерија која ќе ја погледнете се “пред и потоа” фотографии кои беа претставени од веб сајтот “Bored Panda”, а ние би сакале да ја споделиме нашата возбуда со вас и да ви ги покажеме едни од најдобрите фотографии (според наше мислење). Се надеваме дека овие споредби ќе ви се допаднат и вам, а воедно ќе забележите моќта на фотоапаратите и колку градовите се промениле!

Уживајте!

Ода, Норвешка

Париз, Франција

Припјат, Украина

Норвешка

Споменикот на Мартин Лутер Кинг, Дрезден, Германија

Ајфелова кула, Париз

Мулен Руж, Париз

Рајштаг, Германија

Познан, Полска

Улицата Марцин, Познан, Полска

Сподели.


Коментарите се затворени.