Реакцијата на овој возач е за аплауз

0

На почетокот на видеото се гледа една навидум нормална ситуација на автопат. Тоа се менува кога возачот на “Голф”, со огромна брзина го претекнува возилото во кое е поставена камерата. Возачот на “Голфот” неколку секунди подоцна губи контрола и по бројните вртења застанува точно на сред пат. Возилото со камерата оди директно во него. Погледнете…

Сподели.


Коментарите се затворени.