Негово милениче е кралска кобра – и тој совршено знае како да ја совлада кога е најлоша

0

Еден маж чува неколку змии, а посебно е поврзан со својата кралска кобра. На социјалните мрежи може да се види снимка од тоа како изгледа кога доаѓа време овие миленичиња да се нахранат.

Тврдоглавата кралска кобра константно се обидувала да му се доближи на својот сопственик, кој притоа го снимал целиот процес.

Бидејќи не му се допаѓало како се однесува, сопственикот се обидел да ја дисциплинира змијата.

Со тоа јасно и покажал дека не толерира непослушно однесување од своите миленици.

Кога го добила оброкот, кобрата се повлекла во својата кутија.

Сподели.


Коментарите се затворени.