Најново во Штип!!! Се отвора Moda Reina Boutique

0

Како што му личи на Штип, да биде Манчестер на Балканот, да биде модниот бисер во Македонија.

Во среда на 15 Ноември се отвора нов специјализиран бутик за женска уникатна гардероба во Штип.

Со почеток од 12 часот сите сте поканети да дојдете на свеченото отворање на Moda Reina Boutique кој се наоѓа позади намата во Центарот на Штип, на улица Кирил и Методиј.

Повелете и уверете се сами во квалитетните и уникатни парчиња за кои секоја девојка сонува.

DSC_2830 DSC_2862 DSC_2867 DSC_2877 DSC_2889 DSC_2904

Сподели.


Коментарите се затворени.