Куче изеде чоколадни бонбочиња со алкохол, погледнете како изреагирала сопственичката!

0

Ели Меј Дајвер го присилила своето куче да позира покрај преостанатите чоколадни бонбончиња кои не успеал да ги изеде. Покрај него ставила и порака со која сите би дознале што направило нејзиното милениче.

“Изедов 12 чоколадни бонбончиња со ликер. Бев толку пијан што не можев да станам. Потоа повратив во дневната соба, а сега сум мамурен”, пишува во пораката.

Ели ја објавила фотографијата на Инстаграм и добила преку 100.000 лајкови. Оваа фотографија ги насмеала нејзините следбеници, но имало и такви кои биле загрижени за кучето, па ја критикувале Ели за тоа што споделила ваква фотографија.

Poor doggo (@hilarious.ted)

A post shared by Ted (@hilarious.ted) on

Сподели.


Коментарите се затворени.