Што би правеле без филмските специјални ефекти?

0

За разлика од порано, денес филмовите не можат да се замислат без специјални ефекти. Mеѓутоа некои одат дотаму што ставаат специјални ефекти на места каде што во суштина и не би требало, со цел филмот да изгледа побогато. Погледнете какви специјални ефекти се користеле во големите блокбастери.

Сподели.


Коментарите се затворени.