Познатиот германски селектор продолжува со непријатните изненадувања

0

После многубројните испади, како на пример чепкањето во нос и допирањето на интимата во јавност, германскиот фудбалски селектор Јоаким Лев продолжува со непријатните изненадувања. Малку по малку неговата рака секогаш завршува на или во носот. Неговата навика не успеала да ја промени ниту неговата сопруга, Даниела Лев со која минатата година се разведе.

Новиот испад на Лев се случил неодамна на конференецијата во Мајнц и колку пати да го погледнеме во вакава ситуација, тој повторно и повторно успева да не шокира.

Однесувањето на фудбалскиот стручњак е пример за опсесивно однесување. Претпоставуваме дека на Лев овие испади односно ритуали му носат среќа. Но, што и да се крие зад чепкањето во нос и ставањето на рацете на интимни места на стадион, неговите непристојни потези треба да се стават под контрола.

Додека се пишувало за потрагата на злато во неговиот нос, многумина се прашуваа како изгледа жената која живее со Лев.

На фотографијата е неговата сопруга Даниела Лев со кој во 1986 година се оженил. Дали поради неговата непристојност или поради нешто друго, во 2016 година парот се разделил, а германските медиуми и понатаму ги третираат како сопружници, а германскиот селектор како оженет човек.

Сподели.


Коментарите се затворени.