Излезе трејлерот за новиот филм “Downsizing” со Мет Дејмон

0

Пристигна трејлер за новиот филм “Смалување” (“Downsizing”) во кој добитникот на Оскар, Кристоф Валц ја има улогата на србинот Душан Миркович.

Филмот “Смалување” зборува за тоа што би се случило ако, како што е претставено во филмот дека норвешкиот научник измислил, постои формула која ја намалува висината на луѓето од 10 сантиметри. Толку смалени, луѓето сфаќаат колку чинат трошоците за живот во новото опкружување.

Со ветување дека ќе имаат подобар живот, еден сосем обичен човек, Пол односно глумецот Мет Дејмон со сопругата Одри или глумицата Кристен Виг одлучиле да го напуштат својот стресен живот во Омаха, да се смалат и да се преселат во нова, мала заедница. Тој избор за нив ќе донесе нови предизвици и животни авантури.

Сподели.


Коментарите се затворени.