Дали е ова еден од најлудите пенали во историјата?

0

Иако не знаеме за кој национален куп станува збор, можеме да заклучиме дека се работи за поодминат дел од пенал серијата, со оглед на тоа дојден е редот на голманот да шутира. Тој зема залет, шутира силно, но ја погодува гредата од голот. Противничкиот голман слави … но прерано. Топката од гредата се одбива во воздухот, тапка на игралиштето и влегува во голот. Судијата вели дека е гол … Погледнете …

Сподели.


Коментарите се затворени.