“Carpool Karaoke” со “Linkin Park” и Честер Бенингтон

0

Откако добиле дозвола од семејството на Честер Бенингтон, членовите на “Linkin Park” објавиле снимка “Carpool” караокето со актерот Кен Жонг. Видеото било снимено неколку дена пред смртта на славниот пејач.

Сподели.


Коментарите се затворени.