Слатко-кисело свинско на кинески начин

0

Ако сакате малку понеобичен вкус, не мора да одите во специјализирани ресторани. Згответе го свинското месо на поинаков начин и уживајте во егзотиката на кинеската кујна во вашиот дом.

Сподели.


Коментарите се затворени.