Прекрасна изведба на близнаци кои звучат како еден глас!

0

Веднаш штом започнале да пеат, жирито сфатило дека се работи за многу млад и одличен вокал. Но, изнендувањето бил поголемо.

Само што започнале со изведбата на песната жирито не размислувало многу па го стиснале црвеното копче и се завртиле кон бината. Тоа што го погледнале било вистинско изненадување. Два многу млади кандидати кои звучат како едно, Антонио и Пако се браќа близнаци кои учествувале на шоуто La Voz Kids од Шпанија и успеале да ги стоплат срцата на сите. Малите шармери ја запеале прекрасната љубовна песна на членката на жирито Росарио Флорес. Оваа слатка изведба ги освоила срцата на жирито, а воедно и на публиката.

Погледнете го настапот на слатките близнаци:

Сподели.


Коментарите се затворени.