Спектакуларно отворена специјализираната продавница за спортска опрема во Штип „FLAIR“

0

Големите брендови што и да прават секогаш тоа го прават со стил, а тоа можеше и да се забележи и во оваа прилика.

Брендот за спортска опрема „FLAIR“ во голем стил ја отвори својата нова специјализираната продавница за спортска опрема во Штип. Одлична организација и настап на познатиот диск џокеј Dj Goce D’Sauce од групата СуперХикс, голем број гости, задоволни, насмеани и ведри лица на големото отворање. Како и да не се биде задоволен кога квалитетот е на највисоко ниво, а цените намалени дури 30%. „FLAIR“ започна во голем стил во Штип и така продолжува, господата од „FLAIR“ најавија уште попусти и следната недела и тоа до 20% на целиот асортиман ексклузивно за сите Штипјани.

Погледнете дел од Отворањето.

IMG-7bb164b369b4cc98a1d8e6f6a46aab91-V IMG-45cee80ff8a393a07ded3e2a89db1212-V IMG-309f475831d84a6bfd6b478b87e881b9-V IMG-cd562469a686f8229d3fd839996328ca-V IMG-ea9f968b24e6b8bac6c9471b44522a60-V

image-0-02-05-4723c770091466dce3c4125a50a1c9c8ce10abde4547a8795484b2bba6a57766-V

Сподели.


Коментарите се затворени.