Светскиот спортски Бренд „FLAIR“ со големо отворање во Штип во Сабота!!!

0

Штип полека на сигурно прераснува во голем трговски центар, покрај тоа што привлекува голем број студенти за студирање, привлекува и голем број луѓе за шопинг и забава.

Големиот Светски спортски бренд „FLAIR“  доаѓа во Штип со спектакуларно отворање и огромни попусти на денот на отворањето.

Бидете и вие дел од удобна и квалитетна спортска гардероба која секој ја посакува.

Сабота, 30 Септември, Штип, отварање на нова специјализирана продавница на FLAIR!
Само на денот на отварањето, 30% попуст на целиот асортиман!
Локација, Плоштад Тошо Арсов бр.73 (позади Безистенот).
Стартуваме во 12:00 часот.
FEEL THE MOVE!
Контакт:
Бојан +389 78 426 972
Немања +389 78 279 495
image-0-02-05-4723c770091466dce3c4125a50a1c9c8ce10abde4547a8795484b2bba6a57766-V
IMG-d4e681c65499de986575a7d6f38bac61-V
Сподели.


Коментарите се затворени.