Тест на издржливост: Колку е отпорен iPhone 8? (Видео)

0

Производителите на смартфони во декларацијата на произвидот наведуваат дека е отпорен на сѐ и сешто, но колку е тоа точно во пракса? За среќа има ентузијасти кои ги пробуваат сите начини да ги тестираат производите што се појавуваат на пазарот и да ви дадат непристрасна оцена за нивната издржливост.

Зак Нелсон, познат под неговиот YouTube алијас JerryRigEverything, досега има тестирано 75 уреди, а сега му дојде редот на iPhone 8.

Сподели.


Коментарите се затворени.