Paparazzi | Vostip.mk | is Back |Part LIX

0

Папараци се враќа во Штип.

Најпопуларната рубрика во Штип и Македонија се враќа подобро од било кога. По долго време Штипјани и сите оние кои студираат и работат во Штип повторно може да уживаат во онаа популарна рубрика од забавен карактер која ја прави најпопуларниот сајт на Истокот vostip.mk

Есенски патувања

DSC_2593 DSC_2594 DSC_2596 DSC_2598 DSC_2599 DSC_2602 DSC_2603 DSC_2604 DSC_2611 DSC_2612 DSC_2613 DSC_2616 DSC_2617 DSC_2620 DSC_2621 DSC_2626 DSC_2630 DSC_2631 DSC_2632DSC_2637 DSC_2641 DSC_2643 DSC_2644 DSC_2647 DSC_2649 DSC_2651 DSC_2656

Зимување 2017 / 2018

Почитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

Сподели.


Коментарите се затворени.