ФС Штампа Хил со нова локација во Штип и нова професионална опрема

0

ФС Штампа Хил која е една  од најдобрите во областа на маркетингот и брендирањето во Штип сега е со нова локација.

Во Среда на 13.09.2017 ФС Штампа Хил прави свечено отворање на новата локација и презентација на новата опрема која нуди уште поголеми можности за вашите фирми.

Новата локација е во Зградата  Црвено Црно, на улица Ванчо Прќе број 1, / телефон: 078 560 001

21552495_10214066442599143_1101404222_n

Сега имате комплетно решение за вашиот бизнис, дигитално печатење на хартија, дигитално печатење на пвц, сито печатење, брендирање и уште многу повеќе.

Во Среда ве покануваме да бидете дел од нашата скромна забава која ќе го одбележи новиот почеток на рекламирањето во Штип.

21443202_10214066442999153_1558397009_n

Сподели.


Коментарите се затворени.