Како да проверите дали некој ве отследил на Snapchat?

0

За разлика од другите друштвени мрежи, на Snapchat не постои очигледен начин да проверите дали некој лешперски ве „отфренднал”. За работите да бидат уште полешперски, на „отфренднатите” контакти и понатаму можете да им праќате пораки, се додека буквално не ве блокираат.

Добар знак дека некој повеќе не ве сака на Snapchat е да не ги гледате неговите фотографии и видеа. Благодарение на подесувањата за приватност, кога ќе видите нечие Story, ова не мора да значи дека ве вратиле помеѓу пријателите. Збунети? Eве како да проверите дали некој и понатаму ви е пријател на Snapchat или не.

Погледнете ја неговата икона – ако над неа се наоѓа број, односно snapcore кој го прикажува вкупниот број на испратени фотки и видеа, не грижете се – уште сте пријатели. Ако не ве следат, нивниот snapcore ќе биде скриен.

Сподели.


Коментарите се затворени.