Голем Попуст денес во Штип!!! Побрзајте

0

Денес во Штип и официјално започна со работа новата Канцеларија на Туристичката Агенција We Travel, по тој повод тие сакат да ги наградат сите свои калиенти.

20170831_091229

Попуст од 10% на сите аранжмани кои ќе ги резервирате денес во канцеларијата на We Travel во Штип Четврток 31.08.2017.

Но тоа не е се, исто така We Travel овозможи и цел месец попусти на сите резервации кои ќе се направат онлајн за Бугарија преку нивниот веб сајт, we.com.mk или wetravel.com.mk

Со секоја онлајн резервација имате 2% попуст за следната резервација која ќе ја направите во We Travel, затоа искористете ги овие неверојатни можности и уживајте во патувањето.

Посетете ја новата канцеларија на We Travel во Штип и искоритете ја оваа огромна можност.

Нашите нови простории се наоѓаат во центарот на Штип
Улица Кирил и Методи 26 (позади Нама/стара чаршија)

Ние сме одговор на сите ваши патувања – We Travel Macedonia

♛ Патувајте за подобар Живот ♛
✮ We Travel Macedonia ✮ wetravel.com.mk ✮ we.com.mk ✮
Штип
078 419 737 032 618 999 078 419 995
 Струмица
078 419 717 034 609 990 077 507 556
 info@we.com.mk20170831_091300

Сподели.


Коментарите се затворени.