Симона и Борче се одлучија за традиционална македонска венчавка

0

Не секој би се одлучил да ја направи својата венчавка на традиционален македонски начин.

Погледнете ги фотографиите на Симона и Борче кои пред некој ден неколку недели по венчавката направија гламурозна свадба во Скопје.

1 1a 2 3 3a 3b 3c 4a 4b 4c 4d 5a 5b 5c 5d 5e 6a 6b 6c 6d 10

ФОТО: Perfect Wedding Studio

Сподели.


Коментарите се затворени.