Совршени заедно: Свадбата на Кети и Александар

0

Кети и Александар направија совршена свадба. Тие случајно се сретнаа, случајно се запознаа но не случајно се решија на овој голем чекор во животот.

Погледнете само мал дел од фотографиите од нивната свадба.

Совршено зарем не!

1a 1b 1d 1e 1f 2a 2b 2c 2d 2e 2f 2ff 3a 3b 3c 3d 3e 4a 4b 4c 4d 4e 4f 5a 5b 5c 5d 5dd 5e 5f 5ff 6a 6c 6d 6e 6f 7a 7aa 7b 7c 7d 7e 7f

ФОТО: Perfect Wedding Studio

Сподели.


Коментарите се затворени.