Новина во Центарот на Штип

0

Во строгиот центар на градот Штип во познатата стара чаршија позади Нама се отвора нешто ново.

Туристичката Агенција We Travel која постојано е во служба на своите клиенти прави нов потег за прилиближување на своите услуги до клиентите.

Канцеларијата која се наоѓаше позади хотел Оаза сега се сели во строгиот центар на Штип, на улица Кирил и Методи 26.

Новата канцеларија на We Travel официјално ќе започне со работа од 30.08.2017 во Среда.

We Travel со ова сака да биде по достапна и постојано на услуга на сите оние кои патуваат, сакаат да патуваат и уживаат во патувањето.

office centar2resize

По тој повод We Travel на сите свои клиенти ќе овозможи дополнителни попусти за сите резервации кои ќе се направат за Зима Бугарија 2017/18.

Ние сме одговор на сите ваши патувања.

♛ Патувајте за подобар Живот ♛
✮ We Travel Macedonia ✮ wetravel.com.mk ✮ we.com.mk ✮
Штип  улица: Кирил и Методи 26
078 419 737 032 618 999 078 419 995
Струмица улица: Јосиф Јосифовски 1
078 419 717 034 609 990 077 507 556
info@we.com.mk

Сподели.


Коментарите се затворени.