ФОТО: Што нуди годинашнава „Пастрмалијада 2017“ на музички план – Атрактивни имиња од пет балкански земји !

0

Годинашнава „Штипска пастрмалијада 2017“ ќе се оддржи на 15, 16 и 17 септември на локацијата Дујле. На денешната прес конференција беше соопштена годинашнава програма која вклучува по тројца изведувачи секоја вечер, односно вупно 9 музичари и бендови, од кои по 3 од Македонија и Србија, една група од Бугарија, една од БиХ и една пејачка од Хрватска.

stip

Сподели.


Коментарите се затворени.