Пензионер 16 години го преуредувал својот стан – Кога ќе ја видите внатрешноста ќе останете со подотворена уста

0

Пензионерот Власимир Чаика (65) од Киев, последниве 16 години ги поминал во трансформација на својот стан, со цел да изгледа како познатиот Версајски дворец.

Денес, внатрешноста на неговиот дом изгледа неверојатно и привлекува туристи од разни делови од светот.

Погледнете ги неверојатните реплики на слики и ѕидови кои потсетуваат на оние од 17 век.

Сподели.


Коментарите се затворени.