Гламурозна свадба која секоја невеста би ја посакала

0

Погледнете како изгледа една гламурозно организирана свадба од вештите раце на Ателје Анџела од Штип.

Повеке зборови не се потребни.

DSC_1725 DSC_1726 DSC_1727 DSC_1728 DSC_1729 DSC_1730 DSC_1733 DSC_1734 DSC_1735 DSC_1760 DSC_1762 DSC_1763 DSC_1764 DSC_1842 DSC_1843 DSC_1844 DSC_1866 DSC_1867 DSC_1869

Сподели.


Коментарите се затворени.