Му се пофалила на дечкото дека го изневерила: Му покажала фотографија а по неговиот одговор може само да плаче!

0

Во намера да му освети на дечкото од непозната причина, го одбрала налошиот можен начин. А потоа следел пресврт и поради тоа горко ќе се кае.

Многу девојки веќе го испробале тој начин на освета – дечкото ќе ги изневери, а тие се осветуваат така што ќе завршат во кревет со неговиот најдобар другар.

И тоа е доволно болно, но оваа девојка отишла чекор подалеку.

– Дали ти изгледа познато?,  го прашала без срам момчето.

 А како да не му изгледа познато кога е во прашање неговиот брат!

– Делува дека тоа е мојот брат!, следел одговорот на Снепчет.

– Да, тој е, следел одговор со назнака на тоа што наскоро ќе се случи.

Момчето и понатаму останал ладнокрвен.

– Да, знам многу работи за мојот брат…, гласел првиот дел од неговиот одговор.

– … а една од нив е дека има повеќе сексулни преносливи болести, заклучува тој.

Девојката потоа останал без текст, што никого не чуди.

Сподели.


Коментарите се затворени.