5 филмови чие сценарио е испишано од вистинскиот живот

0

Филмовите базирани на вистинска приказна, по дефиниција, не може да бидат здодевни.

10-filmovi-cie-scenario-e-ispisano-od-vistinskiot-zivot-001.jpg

Кога хероите се реални, а знаете дека приказната ја доживеал некој на своја кожа, сценариото веднаш станува попривлечно.

Овие 5 филмови се токму такви – испишани од вистинскиот живот:

The Dancer

Genius

Eddie the Eagle

Snowden

Colonia

Сподели.


Коментарите се затворени.