Свадба како од Бајките направена во Штип!

0

 

Сопственичката на Атеље “Маргарита” од Штип, едно од најпознатите во Македонија ја докажа својата креативност со свадба како од бајките. Фотографиите го потврдуваат истото.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Фото: Perfect Wedding Studio

#

Сподели.


Коментарите се затворени.