Зошто жените сакаат помлади мажи?

0

Доколку сметате дека таа би Ве одбила токму поради разликата во годините – грешите. Еве зошто Вие сте баш тоа што отсекогаш и требало.

Помладите мажи повеќе ја почитуваат својата партнерка

Ова е клучната работа поради која жените чувствуваат привлечност кон помладите мажи. Мажите кои ги почитуваат своите постари партнерки се неверојатно секси.

men
Се трудат повеќе

Кога имаат постара партнерка, младите мажи често се трудат да ја импресионираат и да бидат позрели за да остават добар впечаток. Тие сметаат дека жената е поискусна од нив, затоа ќе направат сè за да ја задоволат.

Тие се поопуштени

Помладите мажи, во глобала се поопуштени. Дали е поради годините или едноставно некои од нив се такви личности, поголемиот дел од мажите се спонтани и авантуристички настроени – карактеристики кои одговараат на секоја жена.

Емотивно се подостапни

Тие се поенергични и немаат проблеми со искажување на емоциите. Иако многумина сметаат дека жените не ги доживуваат доволно сериозно, тоа не е точно – жените кои имале искуства со помлади партнери велат дека тие биле одлични во секое поле.

Сподели.


Коментарите се затворени.