Пет предности на долгите врски

0

Поради овие пет причини, ќе посакате да пронајдете девојка доколку сè уште ја немате!

Опуштеност

Соло-животот може да биде многу стресен, особено доколку редовно се обидувате да запознаете некој со кого би се впуштиле во нешто посериозно. Постојаната потреба да се импресионираат потенцијалните партнери делува исцрпувачки, и психички и физички. Врската треба да претставува оаза во која партнерите можат да бидат тоа што навистина сè.

Галење 

Мажите речиси подеднакво сакаат да се галат како и жените. Можеби не сите, се разбира, исто како и кај жените, но далеку од тоа дека момците обично не сакаат вакви романтики. Галењето е нешто што бара одредено ниво на емоции, блискост и интимност, а тоа е тешко да се пронајде надвор од сериозната врска.

Стабилност

Запознавањето на нови луѓе знае да биде доста исцрпувачко. И здодевно! Врската е континуирана забава со личноста која Ви се допаѓа, која ја сакате и која ќе Ве ослободи од сите моменти на непријатната тишина.

Забавни излегувања 

Иако мажите кои се во сериозна врска од време на време сакаат машки излегувања, тие не се забава за секој викенд. Но, зошто? Затоа што ваквите забави вклучуваат огромни количини на алкохол (кои пак бараат многу пари) и непрестајно докажување наспроти припадничките на понежниот пол.

Секс!

Незамисливо добро е да се има сексуален однос со личноста која Ви се допаѓа секогаш кога ќе посакате. Нема повеќе грижи дали девојката ќе Ве одбие, без разлика дали сексот ќе биде реално добар како во Вашата имагинација, дали ќе има хемија или дали сте едноставно сексуално компатибилни. Во врска многу добро знаете како стоите и колку истото е добро.

Сподели.


Коментарите се затворени.