Водителката се појави во детска емисија со танга: Ова момче ја покани на танго, она што следува ќе ве насмее до солзи (ВИДЕО)

0

Ова видео кое е направено за време на една детска емисија во која водителката танцува со ова момче е доказ дека децата се едни од најискрените, најпозитивните и најсмешните луѓе на оваа планета.

Иако ова момче не ни знае зошто му се чуди водителката и целата машка популација, сепак еден ден кога ќе порасне ќе се гордее со самиот себе, еве и зошто.

Сподели.


Коментарите се затворени.