Уапсен е маж затоа што го обоил своето куче за да наликува на панда (ФОТО)

0

Маж од Русија е уапсен откако своето куче од расата Чау Чау го обоил со црна и бела боја се со цел тоа да изгледа на панда.

Оваа несфатлива идеја соседите ја пријавиле во полиција, а целта на овој сопственик била јасна, да заработи пари од кучето.

Туристите му наплаќале за фотографирање со пандата која била сосема нормално куче.

Сподели.


Коментарите се затворени.