Полиција остави порака со извинување по откривање на плантажа со канабис

0

 „Многу ни е жал што не се сретнавме“, пишува во пораката на британските полицајци кои ја оставиле на влезот од плантажата со канабис, откриена во близина на Оксфорд.

k

Полицијата добила дојава за плантажата со дрога во шумите во близина на Оксфорд, а нејзините припадници по запленувањето оставиле порака: „Опс! Многу ни е жал што не се сретнавме, но можете слободно да не повикате на бројот 101. Со многу љубов“.

Фотографијата со пораката полицијата ја постави на Твитер со хаштаг: “WeveGotManners”.

Сподели.


Коментарите се затворени.