Голема Француска Афера во Штип!

0

На повидок е Голема Француска Афера во Штип и тоа ќе се случи уште утре Среда 12.07.2017

Градот почнува да живее, иако тепмературите се високи сепак стилот на живот е уште по висок.

Од Среда 12.07.2017 во 18:00 часот започнува со работа Coffee Shop French Affair, од среда започнува во Штип Американско – Европска кафе култура.

8

Новите стандарди почнуваат да живеат, високата култура е веќе во Штип, Coffee Shop French Affair е новото место со нова култура.

Наспроти Уметничката галерија Безистен во Штип се наоѓа местото кое морате да го посетите, висок квалитет на кафе, висока услуга, и достава на кафе.

Телефон контакт: 078 416 535

Улица: Тошо Арсов 69

https://www.facebook.com/frenchaffairstip/

Побарајте не за вашето највкусно кафе во денот, Бидете дел и вие од една убава афера, Coffee Shop French Affair.

1 2 3 4 5 6 7

 

Сподели.


Коментарите се затворени.