„Во Светот на Бајките“ Волшебна модна ревија во Штип

0

Си беше еднаш еден свет во кој немаше вредности, свет во кој немаше морал. Свет полн со толку себичност и зло.. Во тој свет живеев и јас. Но… Која сум јас? Знаев која сум ова утро, но се променив многу пати од тогаш. Мода инспирирана од светски познатите бајки. Приказна која ве потикнува да се пронајдете самите себе си, да ја пронајдете љубовта. А дали јас ќе ја пронајдам мојата љубов? – Останува да видите. Почитувани,како директен раскажувач на оваа приказна, Ана Ѓорѓева со задоволство ве поканува на нов бајковит моден настан кој ќе се одржи во градската библиотека ” Гоце Делчев” – Штип на 12ти Јуни, Понеделник. Модна ревија 19:30-20:30 Изложба на модни фотографии 20:30-21:00 Под менторство на м-р. Сања Ристески заедно со студентите на Технолошко -технички факултет. Проектот е финансиран од министерството за култура на Република Македонија.

19021889_1355721677850698_1753641687_n 19073698_1355754111180788_2017081802_n 19047570_1355721977850668_257672876_n

Сподели.


Коментарите се затворени.